HAKKIMIZDA

SRNET Mühendislik A.Ş. (Swarmnect) tarafından geliştirilen CANKURTARAN uygulaması ile birlikte artık, yolculuklarınız güvende. CANKURTARAN, muhtelif kaza durumlarını anında tespit ederek, acil servis sağlayıcılarına bilgi iletir ve kaza sonrası süreç yönetimini gerçekleştirmenize yardımcı olur.  Bu süreçler, karşılaşılabilecek kaza durumlarında kaza şiddetine ve gerekliliğine bağlı olarak ambulans, itfaiye vb, bağlı olunan sigorta acentesi, acil arama listesi ile iletişime geçilmesini, acil servis sağlayıcılarının olay yerine en kısa sürede intikal etmelerini ve gerekli müdahaleleri gerçekleştirmelerini içerir. CANKURTARAN uygulamasını kullanarak yolculuklarınızı daha güvenli bir hale getirebilir ve olası trafik kazası durumlarına karşı acil servis sağlayıcıları ile iletişime geçememe veya olay yerine gecikmeleri vb. durumlarının önüne geçebilirsiniz.

Dünya Sağlık örgütüne göre yılda 1.3 milyon kişi trafik kazalarında hayatını kaybediyor, 50 milyon kişi ise yaralanıyor. Trafik kazaları gibi ciddi vakalara acil müdahelenin gecikmesi kayıpların artmasına neden olmaktadır. Travmatik yaralanmadan sonraki zamana altın saat adı verilmektedir ve bu süreçte gerekli tıbbi ve cerrahi yardımın sağlanması ile insan hayatının kurtarılması olasılığı ortalama üçte bir oranında artmaktadır.

Geliştirdiğimiz mobil uygulamamız sayesinde trafik kazalarının anlık tespiti gerçekleştirilerek acil servis sağlayıcılarına bilgi iletilmesi, dolayısıyla kaza sonrası süreçlere destek olması mümkün olmaktadır. 

Kazanımlar:

  • Kaza anında herhangi bir arama yapmaya gerek kalınmaması
  • Kazanın anında tespit edilmesi ve Acil servis sağlayıcılarına bilgi iletilmesi ile zaman Kaybının önlenmesi
  • Ambulans, itfaiye gibi çeşitli acil servis sağlayıcıları ile anında ve aynı anda iletişimde olabilme
  • Kaza konumunun hızlı ve güvenli tespiti ve doğru konum bilgisinin paylaşılabilmesi
  • Acil servis sağlayıcılarının kaza yerine daha hızlı ulaşması
  • Trafik kazalarında geç müdahaleye bağlı ölüm oranlarında azalma
  • Kazaların sebep olduğu trafik yoğunluğunun, kaza yerine erken müdahale ile yoğunluğun azaltılması
  • Yalnız seyehat esnasında yapılan trafik kazasına bağlı bilinç kaybı, telefona erişilemesi vb. durumlardaki iletişim kurulamamasının önüne geçilmesi
  • Bağlı olunan sigorta ve varsa Kasko acentesi ile anında ve aynı anda iletişimde olabilme (Premium)
  • Uygulamadaki menüler ile herhangi bir risk, şikayet veya ihbara yönelik hızlı aramalar (Premium)
  • Kazazede/kazazedelere ait anlık bilgilerin acil arama rehberine iletilmesi (Premium)

**Detaylı bilgi için info@swarmnect.com ve www.swarmnect.com iletişim kanallarımızı kullanabilirsini

GİZLİLİK POLİTİKASI

CANKURTARAN gizliliğinize saygı duyar. CANKURTARAN nihai acil durum uygulamasıdır. Acil bir durumda ihtiyacınız olabilecek her şeyi içerir. 

CANKURTARAN ve iştirakleri (“Şirket”), araba kazalarını otomatik olarak algılayarak acil servis sağlayıcıları ve daha önce seçmiş olduğunuz acil durum irtibat kişilerine araba kazasının yeri ile ilgili bir bildirim gönderir. Bu sayede kazaya müdahale ve kurtarma süresi büyük ölçüde azaltılır ve hayatta kalma şansını arttırır.

Bu Gizlilik Politikası şunları açıklar:

        CANKURTARAN‘ın kullanıcılardan topladığı bilgiler;

        Bu bilgilerin CANKURTARAN tarafından nasıl kullanıldığı ve

        Kullanıcılara sunulan haklar ve seçenekler

Bu Gizlilik Politikası, CANKURTARAN Kullanım Koşullarının (“Kullanım Koşulları” veya “Koşullar”) bir parçasıdır.

Hizmetleri kullanımınız, Kullanım Koşullarına, Telif Hakkı Politikasına ve bu Gizlilik Politikasına tabidir ve bunlara onay verdiğinizi gösterir. Hizmetler, 13 yaşın altındaki kişiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmamıştır.  13 yaşın altındaysanız, Uygulamayı indiremez veya kullanamazsınız. Bu Gizlilik Politikasında, “kişisel bilgi” terimi, adınızı ve soyadınızı, cep telefonu numaranızı, e-posta adresinizi ve belirli koşullarda konumunuz ve rota bilgileriniz içerebilecek, makul ölçüde sizi tanımlamak için kullanılabilecek, bizim tarafımızdan toplanan veya sizin tarafınızdan sağlanan herhangi bir bilgi anlamına gelir.

İletişim / Kötüye Kullanım raporları

Hizmetlerin kullanımı sırasında gizliliğinizin herhangi bir kişi tarafından tehlikeye atıldığını düşünüyorsanız, lütfen şu adresten bizimle iletişime geçin: info@swarmnect.com  .

CANKURTARAN’a diğer istek, yanıt, soru ve şikayetlerinizi info@swarmnect.com  adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.

Toplanan Bilgiler

CANKURTARAN, tüm bilgilerinizi hesabınıza ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak CANKURTARAN tarafından oluşturulan benzersiz bir tanımlayıcıya bağlayacaktır.

CANKURTARAN tarafından toplanan bilgi kategorileri, hizmetleri nasıl kullanmayı seçtiğinize bağlı olarak aşağıdakilerin tümünü veya sadece bazılarını içerecektir.

Hizmetleri her kullandığınızda, CANKURTARAN şunları toplayacaktır:

 

Ayrıntılı konum ve rota bilgileri, örneğin: uygulamanın yüklendiği ve etkinleştirildiği mobil cihazınız tarafından gönderilen GPS sinyalleri ve diğer bilgiler gibi. CANKURTARAN, bu konum ve rota bilgilerini, Uygulamayı kullanırken yaptığınız tüm yolculukların ayrıntılı bir konum geçmişini oluşturmak ve anlık kaza tespitinde konum tespiti yapabilmek amacıyla kullanır.

Hizmetleri aşağıda ayrıntıları verilen şekilde kullanmayı seçerseniz, CANKURTARAN ayrıca şunları toplayabilir:

        Cihazınızın telefon rehberinde kayıtlı telefon numaraları ve acil durum kişileri

        Kayıt sırasında eklenen tüm kişisel bilgileriniz

Uygulamayı mobil cihazınıza ilk yüklediğinizde, CANKURTARAN’ın o mobil cihazla ilişkili bir hesap (“Hesap”) oluşturacağını lütfen unutmayın. CANKURTARAN, mobil cihazda uygulamayı her etkinleştirdiğinizde, bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasına uygun olarak toplayacak ve kullanacaktır.

● CANKURTARAN, tüm bilgilerinizi Hesabınıza bağlayacaktır. Bu, oturum açmayı seçtiğiniz Uygulamayı çalıştıran tüm mobil cihazlardan alınan bilgileri içerir.

● Aşağıdaki maddede açıklanan istisna dışında, Hesabınız ve Hesabınızla ilişkili bilgiler yalnızca CANKURTARAN ve acil durumda iletişime geçilecek kişiler tarafından görülebilir;

● Uygulamayı kullanırken, yaklaşık konumunuz ve katkıda bulunmayı seçebileceğiniz diğer bilgiler CANKURTARAN ve acil durumda irtibat kurulacak kişiler tarafından görülebilir.

 

Bilgi Kullanımları

CANKURTARAN, sizden toplanan veya sizin tarafınızdan sağlanan bilgileri aşağıdaki amaçlarla kullanabilir:

 Trafik kazası algılama ve acil durumda iletişime geçilecek kişilere acil durum bildirimi sağlamak için konumunuzu, sensör bilgilerini ve rota bilgilerini kullanır.

Hizmetleri çalıştırmak ve Hizmetlerle ilgili deneyiminizi iyileştirmek ve özelleştirmek için kullanır. Örneğin, CANKURTARAN kaza algılama algoritmasını iyileştirmek ve yanlış alarm olasılığını azaltmak için sensörlerinizi ve konum verilerinizi kullanabilir.

      Size destek sağlamak ve istek ve şikayetleri ele almak

 Size Hizmetlerle ilgili güncellemeler, bildirimler, duyurular ve ek bilgiler göndermek için;

   Bu Gizlilik Politikası kapsamındaki ‘Reklam Kampanyaları’ başlıklı bölüme uygun olarak, Uygulamayı kullanırken pazarlama ve reklam materyallerini görüntülemek veya size göndermek için. Örneğin, CANKURTARAN, yakın çevrenizdeki işletmeler için reklamlar görüntülemek için konum bilgilerinizi kullanabilir;

  Önceden onay vermenize bağlı olarak, size pazarlama ve reklam materyalleri göndermek için bir hesap oluştururken sağladığınız e-posta adresini de kullanabiliriz. (i) Web Sitesi aracılığıyla erişilen Hesabınızdaki e-posta tercihlerini değiştirerek veya (ii) size gönderebileceğimiz e-posta mesajlarındaki “Abonelikten çık” bağlantısına tıklayarak herhangi bir zamanda bu tür materyalleri almamayı seçebilirsiniz. Her halükarda, CANKURTARAN, kişisel bilgilerinizi, açık rızanız olmadan ve bu Gizlilik Politikası kapsamında izin verildiği şekilde değerlendirerek hiçbir reklam verenle paylaşmayacaktır.

    Toplu ve/veya anonim veriler oluşturmak (bu tür verilerin belirli bir kullanıcının tanımlanmasına olanak sağlamadığı durumlarda) için kullanabilir. Aşağıdaki CANKURTARAN toplu bilgileri nasıl kullanır” bölümüne bakın;

      Anketler yapmak için;

Gönderimlerinizi Hizmetlerin diğer kullanıcılarıyla paylaşmak ve siz, CANKURTARAN ve diğer kullanıcılar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için;

     Kullanım Koşullarını uygulamak için;

     CANKURTARAN gerekli gördüğünde sizinle iletişime geçmek için;

    CANKURTARAN’ın, kanun uygulayıcı kurumlarla işbirliğinin yasal olarak zorunlu olduğuna veya geçerli yasal standart ve prosedürleri karşıladığına iyi niyetle inandığı durumlarda, geçerli herhangi bir yasaya uymak ve geçerli herhangi bir yasa kapsamında yasa uygulayıcı kurumlara yardımcı olmak;

  Dolandırıcılık, suistimal, ihlal, kimlik hırsızlığı ve diğer yasa dışı faaliyetleri ve Hizmetlerin kötüye kullanımını önlemek;

     Arızaları ele almak ve çözümlemek için;

 Sizinle Hizmet arasında veya sizinle diğer kullanıcılar veya üçüncü taraflar arasında Hizmetle ilgili veya Hizmetle ilgili herhangi bir anlaşmazlık veya her türlü yasal işlemde herhangi bir işlem yapmak için;

     Bu Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları kapsamında sağlanan amaçlar için.

Lütfen, seçtiğiniz hizmetleri kullandığınızda bilgilerinizin sizi tanımlamak için kullanılacağını unutmayın. Hizmetleri kişiselleştirmek ve hizmetlerle ilgili deneyiminizi geliştirmek için kullanılacak ek bilgiler de sağlayabilirsiniz.

Paylaştığınız kişisel bilgiler:

CANKURTARAN’ı kullanmanın doğrudan veya dolaylı bir sonucu olarak herhangi bir kullanıcının faaliyetlerine katılmanın riski tamamen size aittir. CANKURTARAN, kullanıcılar arasında yapılan hiçbir sözleşmeye hiçbir koşulda taraf değildir. Kullanıcı, tüm yasalara, düzenlemelere veya diğer herhangi bir göreve uygunluk konusunda tek ve nihai sorumluluğa sahiptir. Bir kullanıcı veya üçüncü şahıs tarafından başlatılan, yürütülen veya yürütülecek herhangi bir faaliyet veya olaya katılımınız sonucunda veya bunlarla bağlantılı olarak maruz kaldığınız veya maruz kalabileceğiniz herhangi bir kayıp, hasar, maliyet veya masraf, hizmetler veya bunların kullanımı ile doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir şekilde ilgili herhangi bir faaliyet veya olay dahil olmak üzere kullanıcılar veya üçüncü taraflar arasındaki herhangi bir sözleşmeyle bağlantılı olmak üzere için CANKURTARAN hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Kişisel bilgilerinizi kontrol etme

Konumunuz ve rota geçmişiniz, Hesabınızla ilişkilendirilir.

Bu bilgiler, CANKURTARAN’ın bu Gizlilik Politikasında açıklanan amaçlarla bilgileri kullanabilmesi için gerekli olan sınırlı bir süre boyunca Hesabınız ve kullanıcı adınız/benzersiz tanımlayıcınızla ilişkili CANKURTARAN tarafından tutulur. Bu sürenin sonunda CANKURTARAN daha sonra konum ve rota bilgilerinizi anonimleştirecek veya silecektir.

CANKURTARAN toplu bilgileri nasıl kullanır?

CANKURTARAN, anonim, istatistiksel veya toplu bilgileri (anonim konum bilgileri dahil) belirli bir kullanıcının kimliğinin belirlenmesine olanak vermeyecek şekilde hizmetleri düzgün bir şekilde işletmek, Hizmetlerin kalitesini iyileştirmek, deneyiminizi geliştirmek, özelleştirilmiş hizmetler dahil olmak üzere yeni hizmetler ve özellikler oluşturmak, mevcut içeriği veya hizmeti değiştirmek veya iptal etmek ve ayrıca dahili, ticari ve istatistiksel amaçlar için kullanabilir.

CANKURTARAN ayrıca Hizmetlerde toplanan anonim, istatistiksel veya toplu bilgileri, belirli bir kullanıcının kimliğinin belirlenmesine olanak vermeyecek bir biçimde, bu tür bilgileri hizmetlerin kullanıcılarına, hizmetlerin sağlayıcılarına, ortaklarına ve diğer üçüncü taraflara göndererek, yayarak, ileterek veya başka bir şekilde ileterek veya kullanıma sunarak kullanabilir.

Reklam kampanyaları

CANKURTARAN, belirli diğer şirketlerin Hizmetler üzerinde reklamları desteklemesine izin verebilir, talepte bulunabilir veya sözleşme yapabilir. Hizmetlere erişirken gördüğünüz reklamlar coğrafi veya bağlamsal olarak hedeflenmiş olabilir.

Uygulamadan bir üçüncü taraf web sitesini ziyaret ettiğinizde, söz konusu üçüncü taraf bilgisayarınızda çerez kullanabilir. Üçüncü tarafların çerez kullanımı, bu Gizlilik Politikasına değil, kendi gizlilik politikalarına tabidir. Bu üçüncü tarafların gizlilik politikalarını incelemek isterseniz, hizmetlerini ziyaret etmeli veya doğrudan onlarla iletişime geçmelisiniz.

Hizmet, size diğer kullanıcılara mesaj gönderip onlardan mesaj alma ve bizden pazarlama mesajları alma olanağı sağlayan bir dahili mesajlaşma sistemi içerir. İlginizi çekebilecek ürünler veya hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek ve size reklam ve diğer pazarlama materyallerini göndermek amacıyla dahili mesajlaşma sistemini kullanabileceğimizi kabul etmektesiniz. Ayrıca CANKURTARAN’ın bu tür bilgileri vermiş olduğunuz e-posta adresine göndermesine izin vermiş olursunuz. Yukarıdaki onay, yürürlükteki herhangi bir yasaya göre açıklandığı gibi, CANKURTARAN tarafından reklamları desteklemesine ve iletilmesine onay teşkil eder.

Bahsi geçen reklamların içeriğinden ve üçüncü şahıslar tarafından sunulan ürün veya hizmetlerden sorumlu olmadığımız açıklığa kavuşturulmuştur ve bundan dolayı sorumlu veya yükümlü tutulmayacağımızı kayıtsız şartsız kabul etmektesiniz.

Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

CANKURTARAN zaman zaman bu Gizlilik Politikasının şartlarını değiştirebilir. Önemli değişiklikler, CANKURTARAN’ın aşağıdakileri yayınlamasından 30 gün sonra yürürlüğe girer:

     Kullanıcılara Gizlilik Politikasındaki değişiklikleri bildiren sistem mesajı veya Gizlilik Politikasındaki değişiklikleri açıklayan Web Sitesinin ana sayfasında veya diğer ilgili web sayfalarında bildirim.

Diğer değişiklikler, Web Sitesinde ilk yayınlandıktan 7 gün sonra yürürlüğe girmektedir. Ancak, CANKURTARAN bu Gizlilik Politikasını yasal gerekliliklere uyacak şekilde değiştirirse, değişiklikler ilk yayınlandıkları anda veya gerektiği şekilde yürürlüğe girecektir.

Hizmetleri kullanmaya devam etmeniz, değiştirilen şartları kabul ettiğinizi gösterecektir. Bu Gizlilik Politikasının koşullarında yapılan herhangi bir değişiklikle bağlı olmayı kabul edersiniz. Değiştirilen şartlardan herhangi birini kabul etmiyorsanız, Hizmetlerin daha fazla kullanılmasından kaçınmalısınız.

Bilgi Güvenliği

CANKURTARAN, bilgi güvenliğini birinci öncelik olarak görmektedir. CANKURTARAN, kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak, hırsızlık, hasar, bilgi kaybı veya bilgilere yetkisiz erişim veya bilgi kullanımı risklerini en aza indirmek için sistemler, uygulamalar ve prosedürler uygular. Ancak bu önlemler mutlak bir güvence sağlayamaz. Bu nedenle, CANKURTARAN kişisel bilgilerinizi korumak için büyük çaba sarf etse de, CANKURTARAN’ın veritabanlarının herhangi bir yanlış davranıştan, arızadan, yasa dışı müdahalelerden veya erişimden veya diğer tür suistimal ve kötüye kullanımlardan muaf olacağını garanti edemez ve makul olarak bekleyemezsiniz.

KULLANIM ŞARTLARI

CANKURTARAN’a hoş geldiniz!

Bu Kullanım Koşulları (“Şartlar”), CANKURTARAN’ın Yazılımının (“Yazılım”) ve hizmetinin (her ikisi birlikte “Hizmet” olarak anılacaktır) İnternet veya hücresel medyada kullanımına ilişkin haklarınızı ve yükümlülüklerinizi düzenler. Bu Koşullar, CANKURTARAN arasında tamamen bağlayıcı bir anlaşma teşkil eder. (Bağlı kuruluşları ve yan kuruluşlar dahil olmak üzere, hizmete ilişkin tüm hakların sahibi ve siz) Bu nedenle, bu Koşulları dikkatlice okumanız önerilir.

CANKURTARAN Hizmetini kullanarak, aşağıdaki koşulları kabul ettiğinizi belirtirsiniz:

Bu Koşullar; CANKURTARAN’ın gizlilik politikası  (“Gizlilik Politikası”); ve bunların tümü bu Koşulların ayrılmaz bir parçasıdır.

Anahtar noktaları

Şartların aşağıdaki önemli noktaları burada yalnızca size kolaylık olması için vurgulanmıştır. Bu önemli noktalar, tüm Şartların yerine yapılmamıştır ve bu bölümdeki mevcudiyetleri, CANKURTARAN tarafından sağlanan diğer hüküm veya koşulların yerine geçmeyi veya geçersiz kılmayı amaçladıkları anlamına gelmez.

Konum odaklı servis: Hizmetin bazı özellikleri, örneğin GPS sinyalleri ve CANKURTARAN uygulamasının kurulu olduğu ve etkinleştirildiği mobil cihazınız tarafından gönderilen diğer bilgiler biçimindeki ayrıntılı konum ve rota bilgilerini kullanır. Bu özellikler, bu teknoloji kullanılmadan sağlanamaz. Lütfen Gizlilik Politikasında ayrıntılı olarak açıklandığını unutmayın.

CANKURTARAN nihai acil durum uygulamasıdır. Acil bir durumda ihtiyacınız olabilecek her şeyi içerir.  Uygulama araba kazalarını otomatik olarak algılayarak acil servis sağlayıcıları ve daha önce seçmiş olduğunuz acil durum irtibat kişilerine araba kazasının yeri ile ilgili bir bildirim gönderir. Bu sayede kazaya müdahale ve kurtarma süresi büyük ölçüde azaltılır ve hayatta kalma şansını arttırır.

Dikkat: Bir otomatik kazayı tespit etmek için CANKURATARAN’ın etkinleştirilmesi ZORUNLUDUR. “Uygulama kullanımdayken” “arka planda” “GPS location” servisi, bildirim servisi ve akıllı telefon dahili sensörleri çalışmaktadır. Sorumluluk Reddi: Otomatik kaza algoritmamızı günden güne geliştirmemize rağmen, akıllı telefonunuzun dahili sensörlerinin sınırlamaları nedeniyle bazı araba kazalarını tespit edemeyebileceğimizi ve “arka planda” çalışan GPS’in sürekli kullanımı pil ömrünü azaltabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin: www.swarmnect.com Yorumlar/Geri bildirimler için şu adrese açıktır: info@swarmnect.com Sorumluluk Reddi: Arka planda çalışan GPS’in sürekli kullanımı pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir.

Arka planda konumu kullanan tüm özelliklerin listesi:   

-Kazanın konumunun tespiti

-GPS servisinden hız bilgisi tayin edilmesi                                          

-Hizmet kalitesini iyileştirmek için yolculukların tümünün veya bir kısmının ayrıntılı konum geçmişi

CANKURTARAN, uygulama kapalıyken veya kullanımda değilken bile “anlık kaza tespiti” özelliğini etkinleştirmek için konum verilerini toplar.

(I) CANKURTARAN, Hizmeti kullanırken yaptığınız yolculukların tümünün veya bir kısmının ayrıntılı bir konum geçmişini oluşturmak için konumunuzu ve rota bilgilerinizi kullanabilir. CANKURTARAN bu geçmişi, Hizmeti size sunmak, size ve tüm kullanıcılarına sunduğu hizmetin kalitesini iyileştirmek ve hizmetimizin doğruluğunu iyileştirmek için kullanır. Bu geçmiş, hesabınızla ilişkilendirilir. Bu geçmiş, CANKURTARAN tarafından sınırlı bir süre için ve Gizlilik Politikasına uygun olarak saklanır.

Hizmeti kullanmak için gereken İnternet bağlantısı ve Hizmeti kullanımınızdan kaynaklanan ilgili tüm masraflar (örn. örneğin mobil veri giderleri, SMS veya aramalar) münhasıran sizin sorumluluğunuzdadır ve masrafları yalnızca size aittir. Hizmete ve Hizmetten gerçek zamanlı güncellemeler iletmek ve almak, hücresel cihazınız ve İnternet arasında çevrimiçi (örneğin Wi-Fi, 3G, 4G) bir bağlantı gerektirir. Bu tür bir bağlantının masrafları, sizinle iletişim hizmeti sağlayıcınız (cep şirketiniz gibi) arasındaki anlaşmada ve geçerli ödeme koşullarına göre belirlenir.

Mahremiyet: Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Hizmeti kullanırken, kişisel bilgiler Sizin tarafınızdan sağlanabilir veya Gizlilik Politikamızda detaylandırıldığı şekilde CANKURTARAN tarafından toplanabilir. Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizin kullanımına ilişkin uygulamalarımızı açıklamaktadır ve bu Gizlilik Politikasını dikkatlice okumanızı rica ederiz. Bu Koşulları kabul ederek, kişisel bilgilerinizin CANKURTARAN tarafından bu bölüme, Gizlilik Politikasına ve yürürlükteki tüm yasa ve yönetmeliklere tabi olarak toplanmasını, saklanmasını ve kullanılmasını onaylar ve kabul edersiniz.

Hizmet

Servis, araba kazalarını otomatik olarak tespit etmeyi sağlar ve acil servis sağlayıcılarıyla birlikte kullanıcının daha önce seçmiş olduğu acil durum irtibat kişilerine trafik kazasının yeri ile birlikte acil durum bildirimleri gönderir. Hizmet, kullanıcıya, basıldığında çağrıyı iptal edebilecekleri bir acil durum düğmesi sağlar.

Lisans

CANKURTARAN Servisi: CANKURTARAN, bu Koşullara tabi olarak, Hizmeti (Yazılım dahil) ticari olmayan amaçlarla kullanmanız için size ücretsiz, münhasır olmayan, süre sınırlı, devredilemez, alt lisans verilemez, geri alınabilir bir lisans verir.

Hizmet Kullanımı

Hizmeti yalnızca özel ve kişisel amaçlar için kullanabilirsiniz. Hizmeti ticari olarak kullanamazsınız. Örneğin, (i) Hizmeti kullanan kendinize ait bir hizmeti üçüncü taraflara sunamazsınız; (ii) Hizmeti yeniden satmak; (iii) Hizmeti kiralamayı veya kiralamayı teklif etmek; veya (iv) Hizmeti, CANKURTARAN’ın önceden yazılı izni olmaksızın, iletişim yoluyla halka sunmak veya kendi hizmetinize entegre etmek

Açıklık sağlamak amacıyla, listelenen örnekler yalnızca açıklama amacıyla yapılmıştır; Hizmeti içeren kısıtlı faaliyetlerin kapsamlı bir listesini oluşturmazlar.

Site veya Hizmetin veritabanındaki verileri kopyalayamaz, yazdıramaz, kaydedemez veya başka bir şekilde kullanamazsınız. Bu madde, Yazılım tarafından amaçlandığı şekilde ve Hizmetin özel ve kişisel kullanım amaçları için veritabanının kullanımını sınırlamaz.

Hizmeti veya Siteyi kullanırken, kazıma, veri madenciliği, toplama, ekran kazıma, veri toplama ve indeksleme ile uğraşamazsınız. CANKURTARAN’ın önceden açık yazılı izni olmaksızın Siteye veya Hizmetin veri tabanına herhangi bir amaçla erişmek için herhangi bir robot, örümcek, kazıyıcı veya diğer otomatik araçları kullanmayacağınızı kabul etmektesiniz.

Yazılım, bu Koşullarda açıkça izin verilmeyen hiçbir şekilde kullanılamaz.

Kullanım Kısıtlamaları

Hizmette kesinlikle yasaklanan belirli davranış türleri vardır. Lütfen aşağıdaki kısıtlamaları dikkatlice okuyunuz. Aşağıda belirtilen hükümlere uymamanız (tamamen CANKURTARAN’ın takdirine bağlı olarak) Hizmete erişiminizin sona ermesiyle sonuçlanabilir ve ayrıca sizi hukuki ve/veya cezai sorumluluğa maruz bırakabilir.

Kendiniz veya başka bir araç veya kişi aracılığıyla: (i) Hizmette ve/veya Sitede bulunan İçeriğin herhangi bir bölümünü veya herhangi bir şekilde kopyalayamaz, değiştiremez, uyarlayamaz, tercüme edemez, tersine mühendislik uygulayamaz, kaynak koda dönüştüremez veya parçalarına ayıramaz veya bunları herkese açık olarak sergileyemez, gerçekleştiremez veya dağıtamazsınız; (ii) CANKURTARAN’ın önceden yazılı izni olmaksızın İçeriği herhangi bir başka web sitesinde veya ağ bağlantılı bilgisayar ortamında herhangi bir amaçla kullanmamak veya İçeriği çoğaltmak veya kopyalamak; (iii) İçeriğin çevresinde bir tarayıcı veya sınır ortamı oluşturmak (örn. çerçeve veya satır içi bağlantı yok); (iv) herhangi bir üçüncü şahsın veya başka bir kullanıcının, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet hakları da dahil olmak üzere gizlilik veya diğer haklarına müdahale etmek veya bunları ihlal etmek veya Hizmet ve/veya Sitenin ziyaretçileri veya kullanıcıları hakkındaki kişisel bilgileri kendilerinin izni olmadan toplamak, almak, indekslemek veya veri madenciliği yapmak için herhangi bir robot, örümcek, site arama veya alma uygulaması veya başka bir manuel veya otomatik cihaz veya işlemi kullanmak dahil olmak üzere açık rıza; (v) başkalarının telif hakları ve diğer fikri mülkiyet hakları dahil olmak üzere başkalarının yasal haklarını karalamak, kötüye kullanmak, taciz etmek, takip etmek, tehdit etmek veya başka bir şekilde ihlal etmek; (vi) Hizmet ve/veya Site ile bağlantılı olarak herhangi bir virüs, solucan, Truva Atı, saatli bomba, web hatası, casus yazılım veya zarar verebilecek veya vermesi amaçlanan başka herhangi bir bilgisayar kodu, dosyası veya programı iletmeyecek veya başka bir şekilde kullanıma sunmayacaktır veya herhangi bir donanımın, yazılımın veya telekomünikasyon ekipmanının veya fiilen veya potansiyel olarak zararlı, kesintiye neden olan veya istilacı herhangi bir kod veya bileşenin çalışmasını ele geçirmek; (vii) Hizmetin ve/veya Sitenin veya Hizmeti ve/veya Siteyi barındıran veya Hizmeti ve/veya Siteyi kullanıma sunan sunucuların veya ağların çalışmasına müdahale etmek veya kesintiye uğratmak veya herhangi bir gereksinim, prosedür, politika veya bu tür sunucuların veya ağların düzenlemeleri; (viii) İçeriğin ve/veya Hizmetin ve/veya Sitenin herhangi bir kullanımını veya erişimini satmak, lisanslamak veya herhangi bir ticari amaçla istismar etmek; (ix) CANKURTARAN’ın önceden açık yazılı izni olmaksızın Hizmetin ve/veya Sitenin herhangi bir bölümünü çerçevelemek veya yansıtmak; (x) Hizmetten ve/veya Siteden İçeriğin tamamını veya herhangi bir kısmını sistematik olarak indirerek ve depolayarak bir veritabanı oluşturmak; (xi) Hizmetten ve/veya Siteden oluşturulan herhangi bir veriyi CANKURTARAN’ın önceden yazılı izni olmaksızın iletmek; (xii) Hizmet hesaplarınızın parolasını geçici de olsa üçüncü bir tarafa devretmek veya atamak; (xiii) Hizmeti ve/veya Siteyi yasa dışı, ahlaka aykırı veya yetkisiz amaçlarla kullanmak; (xiv) Siteyi, Hizmeti veya İçeriği, CANKURTARAN’ın önceden açık yazılı izni olmaksızın kişisel olmayan veya ticari amaçlarla kullanmak; veya (xv) bu Şartlardan herhangi birini ihlal etmek.

Hizmet Kullanımının Feshi

Hizmeti kullanımınızı istediğiniz zaman ve herhangi bir nedenle sonlandırabilirsiniz. CANKURTARAN’ı bu tür bir fesih konusunda bilgilendirmek zorunda değilsiniz. Ancak, CANKURTARAN’ın CANKURTARAN hesabınızı ve hesapta yer alan kişisel bilgilerinizi de silmesini isterseniz, lütfen info@swarmnect.com adresine resmi bir talep gönderin. Böyle bir talep alındığında, CANKURTARAN bu tür bilgileri silmek için makul çabayı gösterecektir, ancak bilgilerinizin bir süre yedek sistemlerimizde tutulabileceğini lütfen unutmayın.

CANKURTARAN, kendi takdirine bağlı olarak, herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle Hizmete erişiminizi engelleme ve Hizmeti kullanımınıza son verme hakkını saklı tutar.

Kullanıcı İletişim Bildirimi

Hizmet, Yazılımın tüm kullanıcılarının kendi acil durum irtibat kişilerine bir bildirim (“Bildirim”) göndermesine izin verir. Bildirim, örneğin harita ve yol güncellemelerini vb. içerebilir. Gönderttiğiniz herhangi bir Bildirimin tüm sorumluluğunu üstlenirsiniz ve Bildirimi gönderttiğinizde ortaya çıkacak sonuçlardan yalnızca siz sorumlu olursunuz.

Bildirimlerle Üretilen Verilerin İncelenmesi Hakları

CANKURTARAN, Bildirimleri gönderildikten sonra inceleyebilir, hatalı Bildirimlerin gönderilmesini engelleyebilir. CANKURTARAN, doğruluğunu doğrulamak ve hizmetimizin kalitesini artırmak için bildirimleri inceleyebilir.

Telif Hakkı

Telif hakları, ticari markalar, endüstriyel tasarımlar, patentler ve ticari sırlar dahil olmak üzere Siteye, Hizmete ve veri tabanına ilişkin tüm fikri mülkiyet hakları, CANKURTARAN’ın veya bağlı şirketlerinin münhasır mülkiyetindedir veya münhasıran CANKURTARAN’a lisanslanmıştır. Hizmet, yasa tarafından öngörülen geçerli telif hakkı hükümleri tarafından korunmaktadır.

***”CANKURTARAN, CANKURTARAN logosu ve diğer ticari ve/veya hizmet markaları, CANKURTARAN’ın veya bağlı şirketlerinin mülkiyetindedir ve bu tür logoları veya işaretleri, önceden yazılı izin olmaksızın bu Koşullarda açıkça yetkilendirilmemiş herhangi bir amaç için kullanamazsınız.

Sitenin ve Hizmetin tasarımı, ticari takdim şekli ve “görünümü ve hissi”, yürürlükteki telif hakkı yasaları kapsamında korunan eserlerdir ve CANKURTARAN ve bağlı kuruluşları bunlara ilişkin tüm fikri mülkiyet haklarını elinde tutar. Bu Koşullarda size verilen Yazılım lisansı, Yazılımı veya Yazılımda gömülü ve görüntülenen herhangi bir işaret, gösterge, logo veya notasyonu kullanma lisansını kapsamaz veya içermez.

CANKURTARAN, Hizmetin yetkisiz kullanımını önlemeye yönelik teknolojik yollarla Hizmeti koruyabilir. Bu yöntemleri atlamamayı taahhüt ediyorsunuz. CANKURTARAN’ın bu Koşullar veya geçerli herhangi bir yasa kapsamındaki haklarından sapma olmaksızın, bu hükmün herhangi bir teşebbüsü veya fiili ihlalinin, bu Koşullar kapsamındaki tüm haklarınızın feshedilmesiyle sonuçlanacağı size bildirilir. CANKURTARAN’ın Hizmeti yetkisiz kullanımdan korumak için kullandığı yöntemlerden herhangi birini atlarsanız, Hizmet’in her türlü kullanımını derhal durdurmanız gerekir ve bunu yapmayı taahhüt etmektesiniz.

İhracat kontrolü

Şunları beyan ve garanti edersiniz: (i) ABD Hükümeti ambargosuna tabi olan veya ABD Hükümeti tarafından “teröristleri destekleyen” bir ülke olarak belirlenmiş bir ülkede bulunmamak; ve (ii) herhangi bir ABD Hükümeti’nin yasaklanmış veya kısıtlanmış taraflar listesinde yer almamak.

Sorumluluk Ve Garanti Sınırlaması

CANKURTARAN, HİZMETİ VE İÇERİĞİ “OLDUĞU GİBİ” VE “MEVCUT OLDUĞU GİBİ” KULLANIM İÇİN OLANAK SAĞLAR. HER VE HER KULLANICININ İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN ÖZELLEŞTİRİLEMEZLER.

Ek olarak ve yukarıdaki maddeden sapma olmaksızın, CANKURTARAN, araba kazası tespitinin doğruluğu, yazılımdan veya haritalardan elde edilen konumla ilgili hiçbir garantiyi reddeder. Örneğin, belirli koşullar, mobil iletişim cihazının kısmen veya tamamen tahrip olması, mobil ağ hizmetindeki arızalar vb. nedeniyle tespit edilemeyen araba kazaları olabilir. Bu Hizmet, mobil iletişim cihazı sensörlerine büyük ölçüde bağlıdır, bu nedenle performansı dahili sensörlerin arızalanmasından etkilenebilir.

Hizmetin kullanımı ve hizmete güvenme konusunda tam, münhasır ve yegane sorumluluğu üstlendiğinizi kabul ve beyan etmektesiniz ve ayrıca Hizmet kullanımınızın veya Hizmete güvenmenizin riskinin tamamen size ait olduğunu kabul ve beyan etmektesiniz. Ayrıca Hizmeti kullanırken yürürlükteki tüm yasalara uymanın sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul edersiniz.

Ancak Hizmetin her zaman kullanılabilir veya tüm zararlı bileşenlerden arınmış olacağını veya güvenli olduğunu, CANKURTARAN’ın bilgisayarlarına yetkisiz erişime karşı güvenli olduğunu, CANKURTARAN veya sağlayıcılarından herhangi birinden kaynaklanan donanım arızaları, Yazılım arızaları ve Yazılım iletişim arızaları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere arıza, hata veya arızalardan arındırılmış hasarlar durumunda olacağını kesintisiz çalışacağını garanti etmiyoruz.

CANKURTARAN, size kaliteli ve tatmin edici bir hizmet sunmak için çaba sarf etmektedir. Ancak, Hizmetin kesintisiz veya hatasız bir şekilde çalışacağını veya her zaman kullanılabilir veya tüm zararlı bileşenlerden arınmış olacağını veya güvenli olduğunu, CANKURTARAN’ın bilgisayarlarına yetkisiz erişime karşı güvenli olduğunu, CANKURTARAN veya sağlayıcılarından herhangi birinden kaynaklanan donanım arızaları, Yazılım arızaları ve Yazılım iletişim arızaları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere arıza, hata veya arızalardan arındırılmış hasarlar.

CANKURTARAN, SRNET Mühendislik, YETKİLİLERİ, YÖNETMENLERİ, HİSSEDARLARI, ÇALIŞANLARI, ALT YÜKLENİCİLERİ VE TEMSİLCİLERİ DAHİL HİÇBİR DOĞRUDAN, DOLAYLI, ARIZİ VEYA NİHAİ HASARLARDAN VEYA DİĞER HERHANGİ BİR ZARARDAN VE ZARARDAN SORUMLU OLMAYACAKTIR.

İhlal Ve Tazminat

Yürürlükteki herhangi bir yasayı veya Şartları ihlal etmeniz sonucunda: CANKURTARAN’ı ve çalışanlarını, memurlarını, yöneticilerini ve acentelerini ve ayrıca Reklamların tüm üçüncü taraf reklamcılarını, bu Şartları ihlal etmenizin bir sonucu olarak hizmetin size ücretsiz olarak sağlandığı gerçeği göz önüne alındığında, bu tazminat, maruz kalınan tüm masrafları, ödemeleri, kayıpları, kar kaybını veya doğrudan veya dolaylı, parasal veya parasal olmayan diğer tüm zararları CANKURTARAN, çalışanları, memurları, yöneticileri veya temsilcileri tarafından, yasal harcamalar ve avukat ücretleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere karşılamayı amaçlamaktadır. 

Mahremiyet

CANKURTARAN, Yazılımı ve Hizmeti kullanımınız sırasında gizliliğinize saygı duyar. Yazılımla ilgili güncellenmiş gizlilik politikamıza www.swarmnect.com/cankurtaran adresinden kolayca erişilebilir ve bu Koşulların ayrılmaz bir parçasıdır. Gizlilik politikası periyodik güncellemelere tabi olduğundan, güncellemeler için politikayı periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir.

Hizmet Ve Yazılımda Yapılan Değişiklikler

CANKURTARAN, kısmen veya tamamen ve önceden bildirimde bulunma yükümlülüğü olmaksızın Yazılımı, Hizmetin özelliklerini, kullanıcı arayüzünü ve tasarımını, Hizmet içeriğinin kapsamını ve kullanılabilirliğini ve diğer herhangi bir yönü değiştirebilir, uyarlayabilir veya değiştirebilir. Bu tür değişikliklerin uygulanmasından veya bu değişikliklerden kaynaklanan başarısızlıklardan dolayı CANKURTARAN’a karşı herhangi bir talep, şikayet veya talebiniz olmayacaktır.

Hizmetin Feshi

CANKURTARAN, herhangi bir zamanda, tamamen veya kısmen, tamamen kendi takdirine bağlı olarak Hizmetin sağlanmasını geçici veya kalıcı olarak feshedebilir.

Kullanım Şartların Değişiklikleri

CANKURTARAN zaman zaman bu Koşulları değiştirebilir. Temel değişiklikler yapılırsa, Yazılımın güncellenmiş sürümünde ve ayrıca Hizmetin Sitedeki ana sayfasında bir bildirim yayınlanacaktır. Şartlar değiştirildikten sonra Hizmeti kullanmaya devam etmeniz, güncellenen Şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir. Güncellenen Koşullara veya bunların içindeki herhangi bir koşula karşı çıkarsanız, Yazılımın bundan sonraki tüm kullanımına son vermelisiniz.

Geçerli Yasa Ve Yargı Yetkisi

Bu Koşullar, Yazılım ve Hizmet, herhangi bir hukuk ilkesi çatışmasına yol açmaksızın yalnızca Türkiye yasalarına tabi olacaktır. Bu Koşullardan, Yazılımdan ve Hizmetten kaynaklanan, bunlarla bağlantılı veya bunlarla ilgili herhangi bir anlaşmazlık, iddia veya ihtilaf, Şili’nin Santiago bölgesindeki yetkili mahkemenin münhasır yargı yetkisi altında olacaktır.

Sınırlamalar

CANKURTARAN Yazılımı veya Hizmetinden kaynaklanan veya CANKURTARAN Yazılımı veya Hizmetiyle ilgili olarak CANKURTARAN’a karşı herhangi bir dava açmak isterseniz, dava nedenini öğrendiğiniz günden itibaren bir (1) yıl içinde bunu yapmalısınız. Yukarıda belirtilen süre içinde dava açılmaması, dava sebebinin kalıcı olarak engellenmesine neden olacak ve davadan tam ve kesin olarak feragat etmeniz teşkil edecektir.

Hakların Devri

CANKURTARAN’ın önceden yazılı izni olmaksızın Hizmet’e ilişkin haklarınızı devir veya temlik edemezsiniz. CANKURTARAN, bu Koşullar kapsamında CANKURTARAN’ın size karşı olan yükümlülüklerini üstlenmesi koşuluyla, Hizmet’teki ve Hizmet üzerindeki haklarını tamamen ve mutlak takdir yetkisiyle üçüncü bir tarafa devredebilir.

Tam Şartlar

Bu Koşullar, bu Koşulların ayrılmaz bir parçası olan politikalar, yani Gizlilik Politikası ve Telif Hakkı Politikası ile birlikte, CANKURTARAN Hizmeti ile ilgili olarak siz ve CANKURTARAN arasındaki tam ve eksiksiz anlaşmayı teşkil edecektir. Bu Koşullar ile Yazılım kurulumu sırasında kullanıcıya sunulan koşulların özeti arasında bir tutarsızlık olması durumunda, bu Koşullar geçerli olacaktır

Bu Koşulları veya herhangi bir bölümünü kabul etmiyorsanız, yasaklanır ve Hizmeti kullanmaktan kaçınmanız gerekir.

Bize Ulaşın

Hizmetle ilgili herhangi bir sorunuz için web sitesindeki “Bize Ulaşın” sayfasından   veya info@swarmnect.com mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

%d bloggers like this: